Jeg sidder på sofaen med en sovende baby. Fjernsynet kører, barsel.

De siger, at stormen i dag skal ramme Danmark. Det virker altid som om det bliver en slags ødelæggelsestilstand med mørke og elendighed som følge. Faktisk kan jeg godt blive lidt bange: jeg skal køre på landevejene og børnene skal cykle hjem. Jeg overvejer at redde hente dem tidligt og lade cyklerne være i skole for i dag. Man ved aldrig, hvordan træerne opfører sig under sådan en kraftig vind.

De fortæller, at nogen døde på grund af stormen i England. Personen badede i havet. Måske ikke så klogt, når det er storm. Dog lyder det som om de elsker at sige det, for stormen virker nu endnu farligere.

Jeg sidder på sofaen med en sovende baby. Det regner udenfor og jeg betragter både havestolene og trampolinen. Halvt ængsteligt, halvt ligeglad. Jeg kan jo ikke gøre noget fra den sofa…

De kommer nok til at flyve af sted alle sammen senere på dagen, hvis ikke Faren skynder sig at komme hjem inden stormen raser…

 

Reklamer