Så gik det op for mig. Altså, hvorfor jeg ikke har kunnet skrive noget den sidste tid.

Først tænkte jeg, at jeg måske havde så meget ammehjerne (dette ord kender Word ikke, interessant…), at jeg var blevet helt dum.

Denne hypotese blev næsten bekræftet, da jeg en lørdag aften var blevet inviteret til fødselsdag. Der sad jeg ved siden af en meget flot 50-årig kvinde, som viser sig at være lærer og underviser i dansk, ligesom mig. Vi snakker om arbejde og jeg plaprer løs om, hvor interessant det er at undervise i litteratur og blablabla. Så spørger hun, hvad jeg selv læser af dansk litteratur. Black hole, hukommelsestab, ammehjerne, kald det, hvad du vil: jeg kunne simpelthen ikke finde på et eneste navn at namedroppe. Endte med at mumle lidt om Herman Bang og vendte mig mod den anden nabo, som på det tidspunkt virkede meget mindre farlig at snakke med. Så pinligt…

Så lidt dummere er jeg nok blevet de sidste seks måneder (det er jo babyens skyld, ikke?). Dog tror jeg ikke, at det er det, som gør, at jeg ikke kunne finde inspiration. Sandheden er, at jeg lige nu lever et liv, hvor jeg konstant bliver afbrudt. Når jeg tænker på det, er jeg tæt på sindsyg…

Jeg har i de sidste mange uger ikke kunnet blive helt færdig hver gang jeg:

–       har sovet

–       har spist

–       har drukket kaffe (her har jeg så nævnt alle mine basale behov…)

–       har ringet til familie eller venner (heldigvis er de fleste af mine venner også børnefamilier og har stor forståelse for og kendskab til den afbrudte livsstil. Har I lagt mærke til, når to børnefamilier spiser sammen, hvor sjældent alle voksne sidder samtidig ved bordet?)

–       har prøvet at have en (nogenlunde) fornuftig samtale med Faren (her kunne man dog sige, at det kunne have reddet mig væk fra dansklæreren fra fødselsdagen at blive afbrudt inden hun spurgte om min litterær smag…)

–       har lagt tøj sammen – vasket tøj – tørret tøj … (tøjhelvede, hvorfor f… bliver jeg ved med at købe nyt. Tre sæt per barn kunne jo sagtens være nok, eller? Jeg må være en stor masochist)

–       har prøvet at sy noget (det sidste gik så hurtigt, at La Grandes dukke fik det på i stedet for La Petite…)

–       har trænet mine mave- røv- og/eller bækkenbundmuskler hos fysioterapeut (hvordan skal jeg blive top lækker igen?)

–       har taget bad (dage med hårvask er ren luksus, hvilket ikke hjælper med at blive top lækker igen…)

–       har haft kærestetid (if you know what I mean…)

–       har siddet på toilet (ja, det er nok den værste…)

Sådan er det jo, livet med små børn, altså mit liv; bestående af endeløse hængepartier.

Ja, så, når man næsten ikke kan tisse færdigt, kan I nok godt forstå, at det kan være svært at finde tid til at blogge…

 

1396010_10202217968359097_1525542595_n

Reklamer